jurist Zoetermeer, juridisch advies Zoetermeer, rechtsbijstand Zoetermeer, juridisch adviseur, adviseur recht

‘Ik heb een sterk rechtvaardigheidsgevoel’

Henk Schepers, jurist en eigenaar van Fight 4 your Right volgde een bedrijfseconomische en juridische opleiding en bekleedde hierna verschillende functies binnen de overheid, onder andere als hoofd Juridische Zaken bij de Dienst uitvoering Ontslaguitkeringen  van het toenmalige ministerie van Binnenlandse Zaken. Zijn kwaliteiten bleven niet onopgemerkt en hij werd onderdeel van een ‘High Potential’ programma binnen het toenmalige ministerie, waarbij hij diverse projecten mocht coördineren. Toch begon er iets te knagen.

Schepers startte een eigen bedrijf, waarbij hij zijn persoonlijke en zakelijke kwaliteiten volledig kan benutten. “Ik ben iemand met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en leg daarbij de nodige passie aan de dag”, vertelt Schepers. “In het verleden heb ik zelf ook ervaren hoe het is wanneer je zonder schuld in een vervelende situatie terechtkomt. De succesvolle strijd van toen heeft mij nog meer aangemoedigd om ook anderen te helpen.”

Geen standaard dienstverlening

Met Fight 4 your Right wil Schepers juridische hulp aanbieden die niet is geijkt op de standaard methoden. “Ik ben altijd op zoek naar praktische en doeltreffende oplossingen”, aldus Schepers, “en wil daarbij de mogelijkheden die er zijn, daadwerkelijk optimaal benutten. Wanneer je bereid bent om gecalculeerde risico’s te nemen en je in een zaak vastbijt, zie je dat er veel meer opties zijn dan je dacht. Als ik de grenzen op een realistische en redelijke manier kan oprekken in het belang van mijn cliënt, dan doe ik dat.” Hierbij legt Schepers een bijzondere passie aan de

Tijdens het proces vindt Schepers een open communicatie cruciaal. “Daarom kies ik er ook voor om het eerste gesprek altijd face-2-face te voeren. Zo kunnen beide partijen zien met wie ze in zee gaan. Ook vind ik het belangrijk dat de cliënt op een toegankelijke wijze deelgenoot is van het gehele proces. Je wilt toch immers op de hoogte blijven van mijn betrokkenheid en inzet!

jurist Zoetermeer, juridisch advies Zoetermeer, rechtsbijstand Zoetermeer, juridisch adviseur, adviseur recht